SPAM szabályzat

A jelen szabályzat minden Ruffnet Zrt. hálózati felhasználóira vonatkozik. A hálózatunkból származó bármilyen spam szigorúan tilos, az ezt megszegő ügyfelek tevékenységét szankcionáljuk.

Nem megfelelő e-mail tevékenységek

Kereskedelmi e-mail: a kéretlen kereskedelmi e-mailek küldését jelenti, ami tilos. Ön nem használhatja a Ruffnet Zrt-t. szolgáltatásait kéretlen kereskedelmi e-mailek küldésére. Tilos a Ruffnet Zrt. szervereit használni kéretlen kereskedelmi e-mailre adott válaszok begyűjtésére. Ez magában foglalja egy egyszer használatos, ingyenes e-mail fiók használatát a Ruffnet fiókja promotálására az ilyen fiókra történő átirányítást.
Túlterheléses támadás: tilos nagy mennyiségű kéretlen e-mail küldése a Ruffnet szolgáltatáson keresztül.
Zaklatás: fenyegető vagy zaklató e-mail küldése, miután már kérték az ilyen magatartástól való tartózkodást. a különösen fenyegető és zaklató email-ek küldése szigorúan tilos.

Nem megfelelő hírcsoport/fórum tevékenységek

Hírcsoportok/fórumok spamelése: tilos a jelentős mennyiségű cross-posting vagy ugyanazon cikk több hírcsoportba / fórumba való feltöltése. Az általánosan elfogadott követelmények legfeljebb 15 hírcsoportot vagy cross-posting-ot engednek meg egy cikkhez vagy lényegében hasonló cikkekhez. Az ilyen cikkek törölhetjük. Ön nem használhatja a Ruffnet Zrt-t. levelezési lehetőségeit hírcsoportok vagy fórumok spammelésére.
Témán kívüli vagy nem megfelelő közzétételek: A tartalomra vonatkozóan nincs korlátozás, kivéve az egyes hírcsoportok / fórumok által meghatározott szabályokat. A témán kívüli cikkek folyamatos közzététele tilos. Felhívjuk figyelmét, hogy a kereskedelmi hirdetések a hírcsoportok / fórumok túlnyomó többségében témán kívülinek minősülnek.

Bírságok/Büntetések

Ha megsérti a Ruffnet Zrt. Spam szabályzatát, a Ruffnet Zrt. óránként (legalább egy óráért) 200 eurót számít fel Önnek arra az időre, amíg az Ön által előidézett SPAM „kitakarítását” elvégezzük. Ez magában foglalja, de nem korlátozódik arra az időre, amely szükséges az Ön Spam üzenetére érkező email-ek megválaszolására, a túlterheléses támadás során megsérült szerverünk kijavításásra, vagy bármely más tevékenységre, amelyet a az Ön Spam üzenetének sértett címzettjei tesznek.

Bármely Ügyfelünk fiókját, aki spam üzeneteket küld azonnal, kérdés nélkül megszüntetjük (a fiók megszüntetése előtt alaposan kivizsgáljuk a jelentést).

Amennyiben tudomása van arról, hogy valamely Ügyfelünk megsérti a jelen szabályzatot, kérjük jelezze nekünk, vagy -ha lehetséges- továbbítsa a teljes spam üzenetet az abuse@ruffnet.hu email címre.