Pénzvisszafizetési feltételek

Minden ügyfél köteles elolvasni, elfogadni az egyes feltételeinket, és tájékozódni azok akutális állapotáról. Szolgáltatásunk megvásárlásával és használatával Ön elfogadja az Ruffnet Zrt. összes szabályzatát

Felhívjuk figyelmét, hogy ezek az irányelvek bármikor, előzetes értesítés nélkül változhatnak, bár értesíteni fogjuk az ilyen változásokról. Ha bármilyen kérdése, észrevétele vagy problémája van valamelyik szabályzatunkkal kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

Általános pénzvisszafizetési feltételek

Ön kizárólag első fiókja esetén jogosult visszatérítésre. Például, ha korábban volt nálunk fiókja, törölte és újra regisztrált, vagy ha második fiókot nyitott nálunk, nem lesz jogosult visszatérítésre. A visszatérítés csak a pénz-visszafizetési garanciára vonatkozik. Domain név regisztrációk, dedikált szerverek, szerverhosting szolgáltatások, szolgáltatás-kiegészítők, szoftverlicencek, beállítási díjak, adminisztrációs díjak, számla egyenlegek, ügyfélszolgálati vagy telepítési díjak után nincs pénzvisszafizetés. A számla megújításának díjai és az ismétlődő díjak nem térítendők vissza a pénzvisszafizetési garanciát követően. Amennyiben, Ön nem mondja le a szolgáltatást a következő díjfizetés esedékessége előtt, annak árát nem térítjük vissza. Ez azt jelenti, hogy lemondás esetén az teljesített utolsó díjfizetését nem térítjük vissza. Az ügyfél kérheti, hogy a lemondás dátuma megegyezzen a szolgáltatás nyújtásának befejezésével.

Üzleti webhosting szolgáltatás- 30 napos pénzvisszafizetési garancia

Minden új webhosting szolgáltatásra 30 napos pénzvisszafizetési garancia vonatkozik. Ha az aktív fiók használatától számított 30 napon belül bármikor elégedetlen a szolgáltatásainkkal, a teljes szolgáltatási díjat visszatérítjük Önnek, amennyiben a vásárlás időpontjában vagy azt megelőzően másként nem rendelkezünk.
* A pénz-visszafizetési garancia nem vonatkozik azokra az ügyfelekre, akik megsértik valamelyik Szolgáltatási feltételünket. Jogunk van elutasítani a visszatérítési kérelmet, ha Ön jogsértést követ el.

Virtuális magánszerverek (VPS) - 7 napos pénzvisszafizetési garancia

Minden új Linux vagy Windows virtuális magánszerverre (VPS) 7 napos pénzvisszafizetési garancia vonatkozik. Ha az aktív fiók használatától számított 7 napon belül elégedetlen a szolgáltatásainkkal, a teljes összeget visszatérítjük az Önnek, amennyiben a vásárlás időpontjában vagy azt megelőzően másként nem rendelkezünk.
* A pénz-visszafizetési garancia nem vonatkozik azokra az ügyfelekre, akik megsértik valamelyik Szolgáltatási feltételünket. Jogunk van elutasítani a visszatérítési kérelmet, ha Ön jogsértést követ el.
* Csak az alap VPS díjat térítjük vissza. A kiegészítő IP-k, licencek stb. nem térítendők vissza.
* A pénz-visszafizetési garancia nem vonatkozik azokra az ügyfelekre, akik 2-nél több technikai segítségnyújtást igényelnek az első 7 nap során (a szolgáltatási funkciókkal kapcsolatos hibaelhárítási kérelmeket nem számoljuk).

Dedikált szerverek - 14 napos pénzvisszafizetési garancia

Minden új dedikált szerverre 14 napos pénzvisszafizetési garancia vonatkozik. Ha az aktív fiók használatától számított első 14 napon belül bármikor elégedetlen a szolgáltatásainkkal, a teljes összeget visszatérítjük Önnek, amennyiben a vásárlás időpontjában vagy azt megelőzően másként nem rendelkezünk.
* A pénz-visszafizetési garancia nem vonatkozik azokra az ügyfelekre, akik megsértik valamelyik Szolgáltatási feltételünket. Jogunk van elutasítani a visszatérítési kérelmet, ha Ön jogsértést követ el.
* A pénz-visszafizetési garancia nem vonatkozik azokra az ügyfelekre, akik az első 14 nap alatt 2-nél több technikai segítségnyújtást igénylenek (a szolgáltatási funkciókkal kapcsolatos hibaelhárítási kérelmeket nem számoljuk).

Domai név regisztráció és SSL tanúsítványok - Nincs pénzvisszafizetési garancia

A szolgáltatások jellege miatt a domain név regisztráció vagy az SSL tanúsítványok szolgáltatási díjai nem téríthetők vissza, amennyiben a vásárlás időpontjában vagy azt megelőzően másként nem rendelkezünk.